DOMAĆINSTVO PEŠIĆ BIJELO POLJE, SELO TOMAŠEVO

U svako doba godine domaćinstvo može da primi do 50 osoba gdje se možete poslužiti domaćom tradicionalnom hranom. Obavezna je najava.

Noćenje

Domaćinstvo ne nudi usluge smještaja.

Hrana

Na domaćinstvu se priprema tradicionalna hrana isto kao i za samo domaćinstvo. Sve domaće. Nema definisanog jelovnika ali gost treba da naglasi da li je na nešto alergičan ili je vegetarijanac. A takođe se na domaćinstvu služi i domaća rakija (šljiva, jabuka..), kao i domaći sokovi ( zova, malina, borovnica, dunja , dren…). Da bi sve to mogli da probate Pešići će vas smjestiti u salu koja ima 50-ak mjesta. A ako je lijep i sunčan dan u lijepu hladovinu pod krošnjom stogodišnje jabuke.

Ruralne aktivnosti

Kod Pešića se uvijek radi. Velika porodica ali svako ima svoje zaduženje. Ali su uvijek spremni da svima izađu u susret i objasne nešto ako vas interesuje. Takođe im se možete pridružiti u poslu ako to želite. Tokom cijele godine možete učestvovati u muži krava, hranjenju stoke, itd. A košenje, plastidba tokom ljeta i jeseni. Voće možete brati u jesen kao i u septembru i oktobru kao i pečenje rakije… a najveće okupljanje oko vatre i pečenje klasova kukuruza što djeca najviše vole.

Druge usluge

Degustacija proizvoda: DA
Kulinarski časovi učestvovanje u pripremi jela: DA
Jahanje konja: DA
Kampovanje: DA
Organizacija izleta: DA
Rekviziti za djecu: DA

Posebni uslovi

Strani jezici u upotrebi u domaćinstvu:  ENGLESKI

OSTALA DOMAĆINSTVA NA TERITORIJI OPŠTINE BIJELO POLJE

Napišite komentar

Menu