PONY ART GARDEN HERCEG NOVI, LUŠTICA - SELO TIĆI

Domaćinstvo prima goste tokom čitave godine.

Noćenje

Na raspolaganju su 2 STUDIO apartmana kompletno opremljena sa zasebnim kupatilima, ulazima, internetom i parkingom.
Svaki apartman je dvokrevetan sa mogućnošću pomoćnog ležaja.
Ukupan broj ležajeva je 4+2

Hrana

Priprema domaćih i mediteranskih specijaliteta. Ne postoji zvaničan MENU, jelovnik se kreira u dogovoru sa gostima u odnosu na njihove želje, samo je važno da naglase da li su eventualno alergični na neke sastojke i da li su vegetarijanci ili vegani.

Ruralne aktivnosti

Januar, februar i mart u periodima kada dozvoljavaju vremenski uslovi vrši se; obrađivanje zemljišta, priprema zemljišta za setvu, đubrenje stajnjakom, prva rana setva povrtarskih kultura, orezivanje maslina i ostalih voćnih kultura, kao i svakodnevni poslovi oko farme (čišćenje, hranjenje životinja, muža, pravljenje sira itd).

April, maj; prolećna setva, uređenje gardena, prerada cveća (rasadi, pelcovanje, presađivanje), kao i svakodnevni gore navedeni poslovi oko farme.

Juni, juli, avgust i septembar su meseci posvećeni turističkoj sezoni, pružanju turističkih usluga, prijemu gostiju i njihovom animiranju, kao i svi svakodnevni poljorivredno – farmerski poslovi.

Septembar, oktobar, novembar, decembar; berba maslina, pečenje domaće rakije loze, proizvodnja domaćih likera kao i jesenja obrada zemljišta, jesenja setva i svakodnevni farmeski poslovi.

Tokom svih meseci, turisti mogu da upražnjavaju pešačenje, biciklizam i vožnju motorima, a za ljubitelje umetnosti luštička priroda i ambijent su inspirativni za slikare, fotografe, pisce, vajare i izradu ostalih umetničkih predmeta.

Druge usluge

Transferi za goste: DA
Degustacija proizvoda: DA
Kulinarski časovi učestvovanje u pripremi jela: DA
Organizacija izleta: DA
Rekviziti za djecu: DA
Vožnja čamcem: DA

Posebni uslovi

Internet: DA
TV: DA
Posteljina i peškiri: DA
Moguće dovesti kućne ljubimce: NE
Mašina za veš na raspolaganju gostima: DA
Strani jezici u upotrebi u domaćinstvu:  ENGLESKI

Kontakt

Selo Tići (Luštica), Herceg Novi
+38269679833
Google

Lokacija

Aktivni odmorDegustacija proizvodaHrana i smještajJužni (primorski) regionLušticaNetipična domaćinstvaRaznovrsni proizvodiSeloSeoska domaćinstvaTićiUljare (Maslinovo ulje)

Članci

OSTALA DOMAĆINSTVA NA TERITORIJI OPŠTINE HERCEG NOVI

1 Comment. Ostavi komentar!

Napišite komentar

Menu