Lijepo priznanje za “Gorsku trpezu”

Prenosimo objavu sa FB strane Regionalne razvojne agencije za Bjelasicu, Komove i Prokletije, koja je realizovala ovaj predivan projekat.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas obavijestimo da je naš kuvar Gorska trpeza ušao u finale za izbor najbolje kulinarske publikacije na svijetu, i to u dvije kategorije – najvažnija kategorija Najbolji među najboljima i kategorija gastro turizam! Bila je ogromna konkurencija, zbog pandemije se i više kuvalo i više publikovalo, ali smo ušli u najuži izbor i već imamo pravo da za našu publikaciju koristimo Best in the World sertifikat. Ne samo da je ovo važno nama koji smo sve od sebe dali da ova publikacije bude realan prikaz naše kulture i tradicije reflektovane u našoj gastronomiji, već je ovo prvi put da kulinarska publikacija iz Crne Gore uđe u finale ovog prestižnog takmičenja, pa smo duplo ponosni i srećni. Drage naše žene sa sjevera, hvala vam što se nam pomogli u prikupljanju recepata i priča, naravno hvala cijelom timu koji je na kuvaru radio, a posebno donatorima koji su omogućili da ovo uradimo.

Još ćemo se zahvaliti anonimnom pratiocu koji je našu Gorsku trpezu podijelio sa organizatorima ovog takmičenja u Francuskoj, koji su nas sami kontaktirali i zamolili da zvanično kandidujemo naš kuvar jer je, kako oni kažu, “masterpiece” ili vrhunskog kvaliteta.

Više informacija možete naći ovdje – https://www.cookbookfair.com/”

Priručnik za seoski turizam u izdanju našeg udruženja
Uređenje enterijera u 20 naših seoskih domaćinstava

Napišite komentar

Ostali članci

Menu