Osnovano udruženje za seoski turizam u Crnoj Gori

2 Comments

Grupa seoskih domaćinstava je krajem 2018. godine pokrenula inicijativu za osnivanje udruženja koje će okupljati slična domaćinstva u Crnoj Gori. Obratili su se Regionalnoj razvojnoj agenciji za Bjelasicu, Komove i Prokletije, kako iskusnoj organizaciji, da pomogne u okupljanju domaćinstava i u prim koracima organizacije, a agencija je sa tim na umu napisala projekat a Fond za aktivno građanstvo ga  je odobrio i dio sredstava koje je obezbijedila Ambasada SAD-a u okviru poziva za lokalne organizacije civilnog društva je usmjeren za njegovo sprovođenje.

Marta 2019. godine je održana osnivačka skupština udruženja, a odmah nakon toga su završene i sve administrativne procedure oko registracije. Udruženje je formirano, zove se Udružena seoska domaćinstva – turizam na selu, obuhvata cijelu Crnu Goru, i ako je suditi po energiji na osnivačkoj skupštini, lijepo će se u udruženju raditi.

Na našoj kontakt strani ćete naći brojeve telefona i mail adrese ukoliko želite da se priključite udruženju i uključite se u naš rad.

Naše udruženje postalo član EuroGites mreže

2 Comments. Ostavi komentar!

Napišite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popunite ovo polje
Popunite ovo polje
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Ostali članci

Menu