Skupština Udruženja i konferencija na temu seoskog turizma

Skupština Udruženih seoskih domaćinstava Crne Gore se održava online, 24. maja 2021. godine, u 10 časova. Svi članovi su pozvani da učestvuju, a učešće je važno jer je skupština tijelo koje donosi najvažnije odluke za udruženje.
Seoski turizam u doba pandemije i nakon pandemije svuda na svijetu dobija na značaju, pa očekujemo da će isti slučaj biti i sa nama. Zato se valja pripremiti kako treba, kako bismo trenutak oporavka turizma dočekali spremni.
Dan nakon skupštine organizuje se i konferencija na temu seoskog turizma, takođe online. Na konferenciji ćemo imati goste relevantne za naše tekuće teme, kao što su COVID mjere i bezbjednost gostiju, digitalni svijet kao budućnost turizma. Gosti će nam biti predstavnici Ministarstva poljoprivrede koji će predstaviti IPARD program za ruralni turizam, Ministarstvo ekonomskog razvoja, EuroGites/RuralTour mreža kao i predstavnici EBRD/FAO programa u Crnoj Gori. Mnogo značajnih informacija će naši članovi dobiti u ova dva dana, pa vas očekujemo u velikom broju.
Ministarstvo ekonomskog razvoja: Zahtjev za kategorizaciju Seoskih domaćinstava
Velika nagrada za publikaciju Gorska Trpeza

Napišite komentar

Ostali članci

Menu